Drie gewonden bij ernstige aanrijding in Amsterdam

 

Amsterdam – Op de Slotermeerlaan in Amsterdam-Slotermeer heeft maandagnacht een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Om 02:00 uur reed een automobilist vanaf de President Allendelaan in de richting van de Slotermeerlaan, toen hij ter hoogte van de Sloterparkbadlaan een bocht over het hoofd zag. De man reed vervolgens met volle snelheid de middenberm op en kwam tegen een stevige paal tot stilstand.

De bestuurder en twee passagiers raakte door de aanrijding gewond. Gezien de ernst van de verwondingen werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen om hulp te verlenen aan de slachtoffers.

De bestuurder van de auto kwam door de botsing bekneld te zitten en is door de brandweer uit het voertuig bevrijdt. Alle drie de slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen. Door het ongeval was de Slotermeerlaan in noordelijke richting tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsauto heeft de wagen na het politieonderzoek weggesleept.