Flinke file op Heemsteedse Dreef na ongeval

 

Heemstede – Op de Heemsteedse Dreef heeft maandagochtend een ongeval plaatsgevonden. Rond kwart over zeven vond het ongeval ter hoogte van het Julianaplein plaats. Een automobilist moest voor de verkeerslichten afremmen. De bestuurder van een daarachter rijdende scooter deed dit ook, maar een automobilist achter de scooter merkte dit te laat op.

Het gevolg was dat de automobilist tegen de scooter aan reed, en de scooter vervolgens weer tegen de auto. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen.

De bestuurder van de scooter is door de ambulancebroeders nagekeken, maar kwam er met de schrik van af. De scooterrijder is aangeraden om in de loop van de dag langs de huisarts te gaan voor een controle.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen. Het verkeer kon het ongeval langzaam via de busbaan passeren, echter zorgde dit wel voor een flinke vertraging.