Auto ramt geparkeerde auto en vliegt over de kop in Jane Addamsstraat

 

Haarlem – Een auto is donderdag aan het einde van de middag in de Jane Addamsstraat over de kop geslagen. Het ongeval vond om even voor zes uur plaats, ter hoogte van de Cordell Hullstraat. De bestuurder reed door nog onbekende oorzaak tegen een geparkeerde auto aan, en sloeg daarna over de kop.

Twee ambulances en politie rukte uit om de gewonde man te helpen. Hij is na de eerste behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer werd even later nog opgeroepen om de over de kop geraakte auto te inspecteren.

Door de klap raakte ook een derde auto, die voor de auto geparkeerd stond waar de automobilist tegen aan reed, beschadigd. Deze kon met een deuk aan de achterkant nog wel verder rijden.

De twee andere auto’s zijn door een bergingswagen weggesleept.