Inbreker overlopen bij inbraak in woning in Zwanenburg

 

Zwanenburg – De politie is dinsdagavond een grote zoektocht gestart na een inbraak in een woning aan de Zwanenburgerdijk. Om even voor half acht werd de inbreker betrapt, waarna hij op de vlucht sloeg. De bewoners hebben direct de politie gebeld, waarna de politie met meerdere politiewagens in Zwanenburg opzoek ging naar de man.

De politie heeft onder andere het industrietrein doorzocht, en een automobilist aan de kant gezet. Agenten hebben de gegevens van de inzittenden gecontroleerd en de achterbak bekeken. Na de controle mocht de auto weer doorrijden.

De politie liet rond 20:15 uur weten dat de inbreker helaas nog niet gepakt is. De afgelopen weken hebben er meerdere inbraken plaats gevonden in Zwanenburg. De politie adviseert mensen om de woning niet in het donker achter te laten, en met tijdschakelaars verlichting in de woning te schakelen.