Stacaravan verwoest na uitslaande brand op camping in Rijsenhout

 

Rijsenhout – Op camping Westereinde in Rijsenhout is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Rond twee uur ’s middags werd de brand in een stacaravan ontdekt, waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de caravan. Brandweerlieden zijn direct begonnen met het blussen van de brand.

De brand, die in de slaapkamer was ontstaan, zorgde voor flinke schade. De hele stacaravan was van binnen zwart en onbewoonbaar geworden. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met het nablussen van de brand om het vuur volledig uit te krijgen.

De eigenaar was op het moment van de brand niet aanwezig. Brandweerlieden hebben in de caravan nog gezocht naar een kat, maar die was vermoedelijk tijdens de brand ergens buiten.