Bestuurder bromfiets ernstig gewond bij verkeersongeval

 

Haarlem – De bestuurder van een bromfiets is woensdagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Rond half negen kwam de man op de Nassaulaan in botsing met een auto. Hij kwam daarbij hard ten val. Meerdere hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, kwamen in actie om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team kwam per auto ter plaatse en hebben het ambulancepersoneel geassisteerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Nassaulaan was door het ongeval tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.