Auto’s botsen op elkaar door uitrukkende ambulance

 

Haarlem – Twee auto’s zijn maandagavond op de Westelijke Randweg ter hoogte van de Zijlweg tegen elkaar aangereden. Rond kwart voor acht kreeg een ambulance een spoed melding om naar Bloemendaal te gaan. Bij het passeren van de kruising op de Westelijke Randweg met de Zijlweg ging het mis. Een personenauto zag de ambulance met sirenes en zwaailichten aankomen en wilde daarvoor stoppen. De daar achter rijdende auto merkte dit te laat op, met als gevolg een kop-staart botsing.

Ambulance, brandweer en politie werden opgeroepen om naar het ongeval toe te gaan. Het ambulancepersoneel heeft een aantal inzittende ter plaatse in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere zorg.
Een bergingsauto heeft de twee beschadigde auto’s weggesleept.