Veel schade na botsing tussen twee auto’s op Rijksstraatweg

 

Haarlem – Twee auto’s zijn zaterdagavond op de Rijksstraatweg ter hoogte van het Tesselschadeplein hard met elkaar in botsing gekomen. De personenauto wilde linksaf slaan naar het Tesselschadeplein, waar op dat moment een bestelbusje over de Rijksstraatweg reed. Een flinke botsing was het gevolg, waarbij beide auto’s total loss raakten.

De bestuurders van de voertuigen, en de passagier van het bestelbusje, kwamen er met de schrik goed vanaf. De drie personen zijn door het ambulancepersoneel in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De politie heeft geholpen met de afhandeling van het ongeval, en het verkeer begeleidt wat omstebeurt over de andere weg helft moest. Twee bergingsauto’s hebben de voertuigen later weggesleept, waarna de weg weer kon worden vrij gegeven.