Busje op z’n kant na botsing op Prins Bernhardlaan

 

Haarlem – Een bestelauto is vrijdagochtend op z’n kant terecht gekomen na een aanrijding met een personenauto. Rond acht uur sloeg de bestelauto linksaf de Leonard Springerlaan in. Op dat zelfde moment reed de personenauto rechtdoor over de Prins Bernhardlaan. Een fikse aanrijding was het gevolg, waarbij de bestelauto op z’n kant kwam te liggen en daarbij ook een verkeerspaal meenam.

Naast de ambulance en de politie kwam ook de brandweer ter plekke omdat er mogelijk een inzittende bekneld zou zitten. Dit bleek later niet het geval, waardoor er voor de brandweer weinig meer te doen was. De brandweerlieden hebben de bestelauto weer overeind gezet, en konden vervolgens terug naar kazerne.

Bij het ongeval raakte geen personen gewond. De politie heeft geholpen met de afhandeling van het schadeformulier en het verkeer in goede banen geleidt. Twee bergingsauto’s hebben de beschadigde auto’s opgehaald.