Lange rijen voor Apple winkel bij start verkoop iPad 2

 

Haarlem – Vrijdagmiddag 25 maart 2011 om vijf uur ’s middags was het moment waar vele Apple liefhebbers op hebben zitten te wachten. Vanaf dat tijdstip mocht de nieuwe iPad 2 verkocht worden. Op de Grote Markt in Haarlem waren ook genoeg iPad kopers te vinden, waarvan sommige al aan het begin van de middag voor de winkel (iCentre) kwamen zitten.

Rond drie uur ’s middags, twee uur voor de start van de verkoop, stond er al een kleine rij voor de winkel. Deze mensen konden er in ieder geval zeker van zijn dat ze een iPad konden kopen. Na verloop van tijd nam de rij voor de winkel snel toe.

Om exact vijf uur werden de deuren van de winkel geopend en konden de eerste kopers naar binnen. Ondanks de hoge prijs gingen de nieuwe iPads als warme broodjes over de toonbank. Om even over vijf uur stond de eerste gelukkige koper van de iPad 2 al weer buiten, met een iPad 2.