Auto brandt volledig uit bij NS-Station Overveen

 

Overveen – Voor de zoveelste keer in korte tijd is er een auto in vlammen op gegaan in de buurt van Haarlem. Rond tien over acht werd de Haarlemse brandweer maandagavond gealarmeerd voor een autobrand nabij het NS-Station Overveen aan de Tetterodeweg. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al in lichte laaien en viel er weinig meer aan te redden. De brandweer heeft de brand weten te blussen met twee hoge druk stralen en heeft daarna de auto doorzocht.

Vanwege de zeer vele autobranden in de omgeving van Haarlem is de auto door een bergingsauto overgebracht naar een locatie waar de auto door de politie nader onderzocht zal worden op eventuele sporen van de brandstichter(s). De afgelopen weken zijn er in en rondom Haarlem vele auto’s in vlammen opgegaan, onder andere in de Waarderhaven, aan het Leidseplein, bij een autodealer aan de Eysinkweg, Teylerplein en in de Reigerstraat in Haarlem-Noord.