Eerste voetbalplaatjes-ruildag groot succes

 

Haarlem – De eerste voetbalplaatjes-ruildag in Nederland is afgelopen zaterdag bij de Albert-Heijn in Haarlem aan de Spoorwegstraat een groot succes geweest! Vanaf twee uur konden de kinderen beneden in de garage aan, speciaal daarvoor neergezette, tafels hun voetbalplaatjes ruilen om zo hun verzameling compleet te krijgen. Dat dat een lastige klus was ondervonden de meeste kinderen snel.

Toch was het niet onmogelijk… Na ruim een kwartier geruild te hebben, was het eerste verzamelboekje waarin 270 verschillende voetbalplaatjes moeten helemaal vol. De filiaalmanager reikte de jonge verzamelaar een mooie voetbal uit

De voetbalplaatjes-actie duurt nog tot en met begin maart, en tot die tijd zullen er nog bij verschillende filialen van de Albert-Heijn ruilbeurzen worden gehouden.