Vrouw ernstig gewond na aanrijding met rechtsafslaande vrachtauto

 

Haarlem – Een 63-jarige vrouw is maandagmiddag rond half vier ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtauto welke rechtsaf sloeg. De vrouw fietste over de Tempeliersstraat en moest de kruising met de Van Eedenstraat oversteken. Tegelijkertijd reed een vrachtauto vanaf de Tempeliersstraat rechtsaf de Van Eedenstraat in en zag hierbij de fietsster over het hoofd. De vrouw kwam vervolgens onder de vrachtauto te liggen.

Ambulance, brandweer, politie en het Mobiel Medisch traumateam werden opgeroepen om de vrouw te helpen. De vrouw is vervolgens onder begeleiding van de arts per ambulance met arm- en beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.