Huldiging landskampioen badmintonclub Duinwijck

 

Haarlem – De Haarlemse wethouder van Sport, Maarten Divendal, heeft het landskampioensteam van Duinwijck woensdagmiddag in het stadhuis gefeliciteerd met het behalen van de landskampioentitel. Alle spelers van het team kregen van de wethouder een bos bloemen overhandigd en werden persoonlijk gefeliciteerd.

Daarnaast waren er nog verschillende toespraken waaronder dat de gemeente probeert om zo snel mogelijk te gaan starten met het opknappen van de huidige sporthal aan het Badmintonpad. Wethouder Maarten Divendal overhandigde tevens een cadeaubon van 250 euro met als doel om het badminton onder de jongere kinderen te promoten.

Als dank voor alles werd er namens badmintonvereniging Duinwijck aan Maarten Divendal het eerste nieuwe wedstrijd T-shirt overhandigd.