Penning van verdienste voor Dick Hoff

 

Haarlem – Sportwethouder Maarten Divendal heeft op vrijdag 10 april de penning van verdienste van de stad Haarlem uit aan Dick Hoff uitgereikt. Dit omdat Dick Hoff zich ruim veertig jaar belangeloos heeft ingezet voor de sport in Haarlem. De uitreiking viel samen met de officiĆ«le ingebruikneming van het nieuwe honkbalveld in het Pim Mulier Sportpark.

Dick Hoff heeft zich in het bijzonder verdienstelijk gemaakt als voorzitter van de in 2001 opgerichte stichting Bouw en Exploitatie Klubhuis DSS en Kennemerland. Daarnaast was hij tussen 1999 en 2005 de stuwende kracht achter het Platform bespelers van Pim Mulier. Tussen 1991 en 2000 was Dick Hoff voorzitter van DSS-honkbal. Vanuit die functie was hij de motor achter het samengaan van de softbal- en honkbalvereniging DSS en de verhuizing van DSS-softbal naar het Pim Mulier sportcomplex. Tot slot was Dick Hoff in 2005 en 2006 ad interim voorzitter van DSS-voetbal.

In eerdere jaren was Dick Hoff coach van diverse selectieteams, waaronder die van de honkbal- en softbalafdelingen van DSS, de softbal-herenselectie van Kennemerland en de handbalselecties van Onze Gezellen en De Blinkert.