Q-Skippyballen Race op Grote Markt

 

Haarlem – De Grote Markt in Haarlem was op Goede vrijdag omgetoverd tot een raceparcours voor de Q-Skippyballen Race. Met een actie van het radiostation Q-Music konden luisteraars aan reis naar Australië winnen. Luisteraars konden bellen wanneer ze een skippybal voorbij hoorde komen tijdens de uitzendingen.

Op Goede vrijdag kwamen alle winnende luisteraars naar de Grote Markt in Haarlem en moesten hun ‘skippy kwaliteit’ laten zien. Na een aantal voorrondes werd er duidelijk wie er door mochten naar de finale. Na een spannende finalerace was Sven van Nieuwenhuizen uit Oegstgeest de gelukkige winnaar en mocht de Q-skippyballenrace cheque in ontvangst nemen van DJ Menno Barreveld om binnenkort een geheel verzorgde rondreis van drie weken door Australië te maken.