Stoelen vliegen door de lucht bij ruzie aan Houtplein

 

Haarlem – Bij een flinke vechtpartij aan het Houtplein in Haarlem is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Een grote groep jongeren kreeg ruzie en pakte daarbij alles wat ze konden en gooiden de voorwerpen naar elkaar toe. De stoelen vlogen hierbij letterlijk door de lucht, en ook enkele glazen en fietsen werden gebruikt om mee te gooien. De politie rukte massaal uit om de rust te laten terug keren.

Een ambulance kwam ter plaatse om een gewonde persoon te behandelen welke vermoedelijk gewond was geraakt door een hond welke hem gebeten had.

Nadat alle getuigen verhoord waren bij het incident aan het Houtplein kwam al direct de volgende melding binnen dat er in een café aan de Tempelierstraat ook een ruzie gaande was. Doordat de politie hierbij zeer snel ter plaatse was liep dit minder uit de hand dan de ruzie aan het Houtplein. Voor zo ver bekend zijn hierbij geen gewonden gevallen, maar is wel een persoon meegenomen naar het politiebureau.