Opendag KNRM Zandvoort

 

Zandvoort – De jaarlijkse landelijke opendag van de KNRM, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, is ook dit jaar weer goed bezocht in Zandvoort. Mede door het mooie weer kwamen veel mensen waaronder vele toeristen op de opendag af en was er veel belangstelling naar het werk van de KNRM.

In het boothuis aan de Thorbeckestraat waren verschillende informatie boekjes op te halen, en kon men verschillende attributen van de KNRM kopen. Tijdens de opendag zijn ook een aantal nieuwe donateurs aangebracht. De KNRM krijgt namelijk geen subsidie van de overheid en moet alle kosten zelf betalen. Donateur zijn hierdoor van harte welkom en nog steeds kan men donateur worden via de website van de KNRM. Ook was het meevaren op de reddingsboot een van de dingen die tot de mogelijkheden behoorde die dag.