Toilet brand tot aan de grond toe af

 

Santpoort-Noord – Aan het Groenelaantje langs het treinspoor in Santpoort-Noord is zaterdagavond een tijdelijk geplaatst toilet tot aan de grond aan toe afgebrand, en heeft een naastgelegen bouwkeet veel schade opgelopen. Om even over half tien werd de brandweer uit velsen-Zuid gealarmeerd en waren zeer snel ter plaatse, maar konden aan het toilet niets meer redden.

De naastgelegen bouwkeet waar het vuur naar toe was overgeslagen werd met twee hoge druk stralen geblust. De zwarte rookwolken welke bij de brand vrijkwamen waren al van grote afstand te zien.

De brandweer had de brand snel geblust en heeft de bouwkeet van binnen nog geïnspecteerd. Aan de buitenkant werden nog de nodige sloopwerkzaamheden uitgevoerd om te zorgen dat de brand volledig uit was.