Automobilist krijgt geen voorrang en raakt gewond

 

Haarlem – Een bestuurder van een blauwe Renault is dinsdagavond gewond geraakt na een botsing op de Lorentzkade. Op het moment dat de blauwe Renault vanuit de Gibraltarstraat de Lorentzkade opreed werd deze door een rode Hyundai over het hoofd gezien. Een flinke aanrijding was het gevolg.

Omdat de bestuurder van de blauwe Renault aangaf last van zijn nek te hebben kwam de brandweer ter plaatse om het dak van de auto te knippen. Nadat het dak door de brandweer van de auto geknipt was kon de bestuurder op een veilige manier uit de auto worden gehaald en is voor verdere zorg met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto kwam er met een hoofdwond van af.

De verkeersongevallenanalyse dienst van de politie heeft op de locatie van het ongeval nog een sporenonderzoek verricht. De twee kapotte auto’s zijn door een bergingsauto meegenomen.