Burgemeester opent bootverhuur ‘Rent a Rib’

 

Haarlem – Burgemeester Bernt Schneiders heeft afgelopen vrijdagmiddag het bootverhuurbedrijf ‘Rent a Rib’ aan de Koudehoorn geopend. Tijdens de opening kwam zelfs de Paus langs om de boot in te dopen en liep vervolgens onder begeleiding van een muziekkorps door de buurt heen om de opening te vieren.

Bij het bedrijf ‘Rent a Rib’ kan men zonder vaarbewijs een rubberen boot huren om vervolgens op de wateren in en rond om Haarlem heen te varen. De eigenaar van het bedrijf, Sander Schmalgemeijer, begon een aantal jaar geleden met deze plannen en heeft het na een lange tijd hard aangewerkt te hebben het eindelijk kunnen openen.

Onder het genot van een glaasje champagne heeft de burgemeester nog enige tijd op de boot gezeten en zal wellicht binnenkort ook een keer langs komen om een boot te huren.