Drie personen gewond bij botsing met auto, motor en brommer in Heemstede

 

Heemstede – Op de Heemsteedse Dreef zijn dinsdag aan het einde van de middag drie personen gewond geraakt na een verkeersongeval. Rond kwart voor vijf kwamen de bestuurders van een auto, een motor en een brommer met elkaar in botsing. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Pieter Aertszlaan.

Ambulancepersoneel hebben de bestuurders van de voertuigen ter plaatse aan hun verwondingen behandeld, en zijn later alle drie per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen van de bestuurders leken mee te vallen, ondanks dat de motorrijder over de kop is geslagen na de botsing.

Tijdens de afhandeling van het ongeval reden er aan de andere kant van de weg ook nog twee personenwagens tegen elkaar aan. De achterste bestuurster zat waarschijnlijk naar het ongeval te kijken, en zag zo niet dat de auto’s voor haar afremden. Geen van beide bestuurders raakte hierbij gewond, een politieagent heeft geholpen met de afhandeling van dit ongeval.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek ingesteld, en hebben alle sporen veilig gesteld.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren kon de politie dinsdagavond nog niet zeggen.