Film: 25e Nacht van Bloemendaal volleybaltoernooi

 

Bloemendaal – Zaterdag 6 juni heeft de 25e Nacht van Bloemendaal plaats gevonden in de Tetterodehal in Overveen. Speciaal voor deze gelegenheid was de burgemeester van Bloemendaal, van Ravesteyn, bereid om voor de 25e nacht het startsein te geven voor de eerste wedstrijden. Nadat de burgemeester het startsein gegeven had begonnen de eerste wedstrijden.

Aan het toernooi doen voornamelijk medewerkers van scholen en bedrijven welke gevestigd zitten in de gemeente Bloemendaal mee. Dit jaar deden uiteindelijk in totaal vierentwintig teams mee. Uiteindelijk heeft het team ‘LUKX Bloemendaal’ de finale gewonnen en konden tijdens de prijsuitreiking de beker in ontvangst nemen. Na afloop kreeg elke deelnemer een witte handdoek, met daarop de tekst ’25e Nacht van Bloemendaal’ mee naar huis als herinnering van de 25e nacht.