Levenloos lichaam aangetroffen in Reinaldapark

 

Haarlem – In het Reinaldapark in Parkwijk is zaterdagavond een levenloos lichaam in het water aangetroffen. De politie heeft de omgeving in het park ruim afgezet, en de forensische opsporing van de politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

Bij het plaats delict stond ook een fiets gestald. Of deze fiets, welke niet op slot stond en volgens ooggetuige al enkele dagen in het park stond, betrokken is bij het incident is niet bekend.

Duikers van de brandweer hebben de vrouw later uit het water gehaald, en is per lijkwagen overgebracht naar het mortuarium.

De politiewoordvoerder van de Politie Kennemerland kon zaterdagavond nog niet zeggen wat de doodsoorzaak is, maar vermoedelijk gaat het om zelfmoord. De woordvoerder kon wel vertellen dat het lichaam mogelijk al enkele dagen in het water ligt, en zaterdagavond pas is opgemerkt door een voorbijganger.