Voetganger met iPod negeert stoplicht en wordt aangereden door bus

 

Haarlem – Op de kruising Tempeliersstraat en de Van Eedenstraat is maandagavond rond half zeven een voetganger flink gewond geraakt. De voetganger liep met een Ipod in de oren door het rode voetgangerslicht en had niet in de gaten dat er ook een bus kwam aanrijden. De voetganger werd geraakt door de spiegel van de bus, en viel vervolgens op de grond.

Gelukkig kon de bus nog net op tijd stoppen, aangezien de voetganger onder de bus was gevallen en hierdoor net met ze benen voor de wielen van de bus lag. De bus had niet veel later moeten stoppen of de voetganger had veel meer pijn aan zijn benen gehad.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waarna de kruising weer werd vrij gegeven voor het verkeer.