Bestuurder uit auto bevrijdt door brandweer na kop-staart botsing op A208

 

Santpoort-Noord – Drie auto’s zijn woensdagmiddag om even over half twee tegen elkaar aangereden. Op de A208, net voor het tankstation, vond de kop-staart botsing plaats. De achterste auto reed met hoge snelheid tegen de rode auto aan, waardoor vervolgens de bestuurder beknelt kwam te zitten.

De brandweer heeft met behulp van hydraulisch gereedschap de bestuurder bevrijdt, en vervolgens samen met het ambulancepersoneel veilig uit de auto gehaald. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De bestuurders van de andere twee auto’s kwamen er zonder verwondingen vanaf.

De verkeersongevallen analyse dienst van de politie heeft ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek verricht naar het ongeval.