42-Jarige man ernstig gewond na val van fiets op Zandvoorter Allee

 

Haarlem – Rond 21:00 uur is op de Zandvoorter Allee een 42-jarige man uit Heemstede ernstig gewond naast zijn fiets aangetroffen. De man had hoofdletsel, was verward en nauwelijks bij bewustzijn. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.

Donderdagmiddag is de politie terug gegaan naar de plek van het ongeval, en daar heeft de Technische Recherche de situatie nagebootst zoals deze gisteravond was.

De man ligt momenteel nog in het ziekenhuis, en heeft ernstig letsel opgelopen.

Bent u getuige geweest van het ongeval of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van de zaak, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem iets melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem, op telefoonnummer 0800-7000.