Brandweer blust brand in flatwoning aan Leonard Springerlaan

 

Haarlem – De brandweer is woensdag aan het einde van de ochtend, rond kwart over elf druk bezig geweest met het bestrijden van een brand in de slaapkamer van een flatwoning aan de Leonard Springerlaan.

Verschillende personen zijn door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken vanwege het inademen van de rook die bij de brand vrij kwam. De bewoner was vermoedelijk tijdens de brand aan het douchen, en had daarvoor een apparaat in het stopcontact gestopt wat moest gaan opwarmen. Vermoedelijk is tijdens het opwarmen van het apparaat kortsluiting ontstaan of is door de hitte iets gaan branden

De brandweer had de brand snel onder controle. De bewoners welke tijdens de brand uit hun woning waren geëvacueerd konden na ruim een uur weer terug keren naar hun woning.