Hulpdiensten opzoek naar persoon na aantreffen scooter naast sloot

 

Haarlem – Hulpdiensten zijn dinsdagavond om even over half elf met veel materiaal uitgerukt naar de Daslookweg in Haarlem. Een voorbijganger had een scooter naast het water zien liggen, en belde daarop direct de hulpdiensten. Brandweer, politie en ambulance kwamen ter plaatse omdat de persoon mogelijk in het water zou kunnen liggen.

De politie welke snel ter plaatse was begon een eerste zoekpoging met een schep om te kijken of er een persoon in het water lag. Duikers van de brandweer, welke niet veel later ter plaatse aankwamen namen de taak over en gingen te water.

Een zoektocht door de sloot leverde geen resultaat op. De politie heeft de scooter nagetrokken, maar stond (nog) niet als gestolen gesignaleerd. De politie heeft de scooter in een politiebusje meegenomen, en er zal een onderzoek worden gestart naar de eigenaar van de scooter.