TV-zender BravaNL officieel van start in de Philharmonie

 

Haarlem – Zondag 13 september is in de Philharmonie de officiele aftrap gegeven voor de start van de nieuwe tv-zender BravaNL. Met een slag op een gong en het heffen van een glas champagne werd in aanwezigheid van onder andere de Haarlemse wethouder Chris van Velzen van Cultuur en prominenten uit de Nederlandse klassieke muziekwereld gevierd dat BravaNL in Haarlem na twee maanden van proefuitzendingen van start is gegaan met een volwaardige programmering.

De nieuwe Nederlandse cultuurzender BravaNL gaat zich inzetten voor de promotie van jonge Nederlandse solisten met het project ‘Clips voor Nederlands Talent’. Dat maakte programmadirecteur Rob Overman bekend tijdens de officiële aftrap van BravaNL in De Philharmonie in Haarlem.