Twee gewonden na flinke botsing op Prins Bernhardlaan

 

Haarlem – Twee personen zijn zondagavond bij een botsing op de Prins Bernhardlaan gewond geraakt. De bestuurder van de BMW, komende vanaf de Zomervaart wilde de Prins Bernhardlaan oversteken. Op dat zelfde moment reed er over de Prins Bernhardlaan een auto, en raakte de BMW vol tegen de zijkant. Door de enorme klap is de BMW in tegengestelde richting tot stilstand gekomen, en kwam de andere auto tegen een hekwerk tot stilstand.

Beide bestuurders waren zelf al uit de auto gekomen en lagen in het gras. Ambulancepersoneel heeft de twee gewonden ter plekke verzorgd aan hun verwondingen en zijn later naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de BMW is bij de botsing zwaar gewond geraakt, terwijl de andere 78-jarige bestuurder lichte verwondingen opliep.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek verricht. Het overige verkeer ondervond flinke hinder van het ongeval, terwijl sommige automobilisten de aanwijzingen van de politie niet begreep wat tot gevaarlijke situaties leidden.