Burgemeester opent nieuw kunstgrasveld tijdens 90-jarig bestaan hockeyclub HBS

 

Bloemendaal – Hockeyclub HBS uit Bloemendaal heeft zaterdagmiddag zijn 90ste verjaardag gevierd. Tijdens de verjaardag werd er door de burgemeester van Bloemendaal, Ruud Nederveen, het nieuwe kunstgrasveld officieel geopend. Tijdens de speech van voorzitter van de hockeyclub, Dion Achterberg, werd verteld hoe belangrijk het was voor de club om er een nieuw veld bij te hebben.

“Door de toename van het ledenaantal hebben we een wachtlijst moeten instellen, wat uiteraard erg jammer is. Door het nieuwe kunstgrasveld hopen we de wachtlijst weer flink te kunnen inkorten en mede door de hulp van de vele vrijwilligers een aantal nieuwe teams te vormen.”

Na de speech van de voorzitter van de club werd het woord overgedragen aan de voorzitter van de KNHB, Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Dhr. J. Wakkie wenste de club veel succes de komende jaren.

Teun de Nooyer heeft de winnaars van de jongste jeugd welke meededen aan een tekenwedstrijd in het zonnetje gezet. De winaars, welke niet allemaal meer aanwezig waren, konden een mooie prijs mee naar huis nemen.

Na de speeches werd de officiële handeling verricht door de burgemeester. Met het doorknippen van het lint werd het nieuwe kunstgrasveld officieel geopend. Na de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld werd er door de JD1 direct de eerste wedstrijd gespeeld. Burgemeester Ruud Nederveen gaf bij deze wedstrijd de aftrap.