Auto knalt tegen lantaarnpaal aan in Heemstede

 

Heemstede – Een automobilist is dinsdag aan het einde van de middag met de auto tegen een lantaarnpaal aangeknald. De bestuurder kwam vanuit Haarlem en reed op de Herenweg in de richting van Heemstede. Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist vervolgens tegen een lantaarnpaal aan. De auto raakte hierdoor flink beschadigd, en ook de lantaarnpaal stond na de klap behoorlijk scheef.

De lantaarnpaal bleef het nog wel doen, wat er toe leidde dat door de lamp, welke in de tuin hing, de tuin op bijzondere wijze verlicht werd.

Een verpleegkundige van een ambulancemotor heeft de bestuurder van de auto gecontroleerd op eventuele verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een ambtenaar van de gemeente Haarlem heeft de schade aan de lantaarnpaal opgenomen en zal zorgen dat er binnenkort weer een nieuwe lantaarnpaal komt te staan.