Brandweer onderzoekt waterput op vreemde geluiden

 

Haarlem – In een waterput op de hoek van de Rumelaarweg en het Arkenheempad zijn zaterdagmiddag door een buurtbewoner vreemde geluiden gehoord. Omdat de vrouw het niet vertrouwde schakelde ze de hulpdiensten in. De brandweer en politie kwamen ter plekke om op onderzoek uit te gaan. De politie heeft de omgeving van de waterput afgezet, om nieuwsgierige buurtbewoners op afstand te houden.

De brandweer is vervolgens op onderzoek uitgegaan, maar heeft na geruime tijd niks kunnen vinden. Onder andere duikers van de brandweer zijn de put in gegaan maar hebben niks kunnen aantreffen. Ook na het gedeeltelijk leeg pompen van de put werd niks aangetroffen.

Na het onderzoek werd de locatie weer vrijgegeven, en konden alle hulpverleners weer vertrekken.