Signering boek Haarlem Bevalt! in Haarlemse boekwinkel

 

Haarlem – In een boekhandel aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem konden mensen zaterdagmiddag het boek ‘Haarlem Bevalt!’ laten signeren door een aantal hoofdpersonen uit het boek . In Haarlem Bevalt! praat auteur Martijn Jas met bekende Nederlanders die in Haarlem zijn geboren over de band die zij hebben met hun geboortestad. Voor echte Haarlemmers is dit boek een feest van herkenning.

De verhalen van de geportretteerden, de oudste is geboren in 1927, geven een mooi beeld van hoe Haarlem zich heeft ontwikkeld in de afgelopen tachtig jaar. Verschillende hoofdrolspelers uit het boek, waaronder Harry Mulisch, Joop van Zijl, Peter van Koppen, Floris Jan Bovelander, Bram Peper, Ed Spanjaard, Annette van Trigt en Ruud Geels waren deze middag te gast bij de boekhandel en signeerden het boek.