Slachtoffer gereanimeerd na vechtpartij in Haarlem centrum

 

Haarlem – Een persoon is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt bij een vechtpartij in de Kruisstraat in het centrum van Haarlem. Rond vier uur kregen twee personen ter hoogte van Chefs Burger ruzie waarbij er een van de twee gewond raakte. De andere persoon ging na de vechtpartij er snel vandoor. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plekke om het slachtoffer te helpen en opzoek te gaan naar de andere persoon.

Bij aankomst van de hulpdiensten werd het slachtoffer direct gereanimeerd. Andere eenheden van de politie gingen opzoek naar de dader, welke vermoedelijk enkele straten verderop is aangehouden.

Vanwege de ernst van het slachtoffer werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen om medische bijstand te verlenen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is later per ambulance overgebracht naar het VU ziekenhuis.