Auto gekanteld bij aanrijding op Belgielaan in Haarlem

 

Haarlem – Een personenauto is in de nacht van woensdag op donderdag bij een verkeersongeval op z’n kant terecht gekomen. De bestuurster van de auto reed rond middernacht over de Belgiëlaan en zag bij de kruising met de Noorwegenstraat een auto van rechts over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg, waarbij een van de auto’s op z’n zijkant terecht kwam.

De hulpdiensten, ambulance, brandweer en politie, spoedde zich direct naar de ongevallocatie om eerste hulp te verlenen. Ambulancepersoneel heeft de bestuurster van de gekantelde auto in de ambulance gecontroleerd op eventuele verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Een bergingsauto heeft de gekantelde auto weer rechtgezet en meegenomen. De andere auto kwam er met lichte schade vanaf en de bestuurder kon zelf zijn weg weer vervolgen.