Auto rijdt achterkant van Blokker filiaal binnen tijdens koopavond

 

Haarlem – Een auto is tijdens een drukke koopavond tegen de achterkant van een Blokker filiaal gereden in Haarlem Schalkwijk. De bestuurder van de auto reed rond kwart over zeven een parkeervak uit, raakte vervolgens een andere auto en schoot door nog onbekende oorzaak door. In de auto zaten drie personen, en moesten door de brandweer bevrijd worden. Meerdere ambulances kwamen ter plekke om de drie gewonden te verzorgen.

De brandweerlieden hebben samen met het ambulancepersoneel de inzittenden van de auto bevrijd, en konden enige tijd later naar het ziekenhuis worden vervoerd. De politie meldde dat de toestand van de slachtoffers stabiel is.

Mede door de koopavond in Haarlem was het erg druk met toeschouwers. De politie heeft de mensen op afstand gehouden. De verkeersongevallendienst van de politie is een sporenonderzoek gestart.