Ambulance van de weg geraakt op Schipholweg en beschadigd

 

Haarlem – Een ambulance is maandagmiddag op de Schipholweg beschadigd geraakt bij een eenzijdig ongeval. De ambulancebroeders waren met spoed onderweg naar een melding. Op de Schipholweg raakte de ambulance van de weg, kwam in de berm en raakte een lantaarnpaal. Gelukkig kon de chauffeur van de ambulance de wagen weer de weg op sturen, en kon zo erger voorkomen.

De zijkant van de ambulance raakte door het ongeval zwaar beschadigd.

De ambulancebroeders kwamen met de schrik vrij. Een van de ambulancebroeders is door collega’s naar het ziekenhuis overgebracht ter controle. De ambulance zou in eerste instantie door een bergingsauto worden opgehaald, maar later besloot men om de lekke achterband, welke geklapt was nadat de ambulance in de berm terecht was gekomen, te vervangen en de ambulance zelf weg te halen.

De melding waar de ambulance naar toe onderweg was, is door een andere ambulance overgenomen.