Vrouw komt met auto dwars op snelweg te staan na klapband

 

Santpoort-Noord – Een automobilist is zaterdagavond dwars op de A208 tot stilstand gekomen. De vrouw reed rond half zes over de A208 in zuidelijke richting. Ter hoogte van Santpoort-Noord kreeg de vrouw vermoedelijk een klapband en raakte de macht over het stuur kwijt. De vrouw kwam met haar auto dwars op de snelweg te staan.

Hulpdiensten werden direct gealarmeerd omdat de vrouw mogelijk nekletsel had en daardoor op een speciale manier uit haar auto gehaald moest worden. Gelukkig voor de vrouw hoefde het dak van haar auto niet eraf geknipt te worden en kon de vrouw met behulp van de hulpverleners haar auto verlaten.

De vrouw is vervolgens op een brancard gelegd en in de ambulance aan het verwondingen verzorgt. Voor nadere controle is de vrouw naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsauto heeft later de beschadigde auto opgehaald.