Auto’s zwaar beschadigd bij botsing op Rijksweg in Velsen-Zuid

 

Velsen-Zuid – Twee personenauto’s zijn zaterdagavond rond half acht met elkaar in botsing gekomen op de Rijksweg. Bij de botsing raakte de twee auto’s zwaar beschadigd en vielen enkele gewonden. Een van de gewonden was in zo verre gewond dat ze door de brandweer uit de auto bevrijd moest worden. De andere gewonden konden zelfstandig uit de zwaar beschadigde voertuigen komen.

De brandweer heeft het dak van de auto waar de gewonde vrouw inzat open geknipt en vervolgens samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer op een veilige manier uit de auto gehaald. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om aan haar verwondingen verzorgt te worden.

De verkeersongevallendienst van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de Fiat het stopteken over het hoofd gezien waardoor de andere auto met een flinke snelheid tegen de Fiat aan botsten.

De twee beschadigde auto’s zijn later op de avond door een bergingsauto opgehaald waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.