Bestelbusje rijdt door na kettingbotsing

 

Haarlem – Op de Prins Bernhardlaan zijn zaterdagmiddag vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. Na de botsing reed de bestuurder van een wit bestelbusje direct door. Verschillende politie-eenheden zijn direct op zoek gegaan naar het busje, en hebben de bestuurder even later kunnen aanhouden. De overige betrokkenen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken.

De bijrijder van de Peugeot raakte zodanig gewond dat zij met hulp van enkele brandweerlieden op een veilige manier uit de auto gehaald moest worden. De overige inzittenden kwamen er met de schrik vanaf.

De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Het overige verkeer, wat met lange rijen stond te wachten omdat de Amsterdamsevaart dit weekend is afgesloten, is door verkeersregelaars omgestuurd. Een bergingsauto heeft de twee beschadigde auto’s opgehaald, de derde auto kon op eigen kracht verder en het witte bestelbusje is door de politie meegenomen.