Fietser belandt op voorruit van auto na botsing

 

Haarlem – Een fietser is vrijdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een auto. De fietser fietste rond vier uur vanuit de stad de Doelstraat door en werd vermoedelijk door de automobilist bij de kruising van de Gedempte Raamgracht over het hoofd gezien. Een fikse botsing was het gevolg, waarbij de fietser op het voorruit van het witte bestelbusje terecht kwam.

Een motorambulance, een ambulance en verschillende politiewagens gingen met spoed naar het verkeersongeval. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto werd door de bestuurder meegenomen. De fiets, waarvan het voorwiel was afgebroken, is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Volgens de politie vielen de verwondingen van het slachtoffer gelukkig mee.