Auto komt op z’n kop na botsing met hekwerk van bushalte Zuidtangent

 

Haarlem – Een personenauto is woensdagavond op de Azieweg met een flinke klap op z’n kop tot stilstand gekomen. De bestuurder reed, volgens ooggetuigen met een hoge snelheid, vanaf de Briandlaan linksaf de Azieweg op. Na de bocht raakte de bestuurder een hekwerk van een bushalte van de Zuidtangent en kwam met een flinke klap op z’n kop terecht.

De bestuurder wist zelf uit de auto te komen en werd niet veel later door de hulpverleners opgevangen welke al snel aanwezig waren. De bestuurder is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken en meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Brandweermannen hebben de zwaar beschadigde auto rechtop gezet en de weg weer schoongemaakt.

Het overige verkeer werd door de politie omgeleidt. Een berger heeft de kapotte auto later opgehaald.