Brandje door kortsluiting in autoschadebedrijf Waarderpolder

 

Haarlem – Een klein brandje in de bedrading van een Autoschadebedrijf aan de A. Hofmanweg in de Waarderpolder heeft zaterdagmiddag voor heel wat overlast gezorgt. Het brandje werd rond vier uur ontdekt waarop direct de brandweer gebeld werd. Meerdere brandweervoertuigen en enkele politiewagens spoedde zich direct naar de brandlocatie.

Bij aankomst van de hulpdiensten kwamen er al flinke zwarte rookwolken uit het pand. Medewerkers van bedrijf wisten zich zelf al in veiligheid te brengen door het pand direct te verlaten. De brandweer wist het vuur snel te blussen en kon voorkomen dat de brand zich uitbereidde.

Na een uitgebreide controle door de brandweerlieden kon men na een ruim half uur weer inpakken. Bij de brand is niemand gewond geraakt.