Auto verwoest door korte maar hevige brand in Rozenprieelstraat Haarlem

 

Haarlem – Een geparkeerde auto is in de nacht van dinsdag op woensdag verwoest door een hevige, maar kort durende brand. De brandweer werd om even voor half twee opgeroepen on naar de Rozenprieelstraat te gaan waar de auto in de brand zou staan. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen aan de voorkant van de auto al er uit en viel er weinig meer aan te redden.

De brandweer had het vuur snel onder controle en is nog enige tijd bezig geweest met nablussen. De politie heeft in de tussentijd de gegevens van enkele buurtbewoners en/of getuigen genoteerd. De auto zal later in de nacht of in de ochtend door een berger worden weggesleept.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar brandstichting zal niet worden uitgesloten.