Bewoonster naar ziekenhuis na brand in keuken Haarlem

 

Haarlem – Een brandje in de keuken bij een woning aan het Mari Andriessenplein heeft dinsdag aan het einde van de middag de woning vol met rook gezet. Om even voor zes uur werd de brandweer opgeroepen om naar het Mari Andriessenplein waar brand zou woeden in een keuken. De brandweer had het vuur snel onder controle.

De bewoonster is buiten opgevangen door politieagenten. Omdat de oudere vrouw geen tijd meer had om haar jas te pakken heeft een politieagent haar jas aan de vrouw gegeven tegen de kou. Een ambulance is later ter plekke gekomen om de vrouw na te kijken wegens rookinhalatie en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft door middel van een overdrukventilator frisse lucht in de woning geblazen en de ramen van de woning opengezet zodat alles goed kon doorluchten. Na een half uurtje kon de brandweer weer inpakken.