Drie auto’s betrokken bij botsing op Amsterdamsevaart

 

Haarlem – Op de Amsterdamsevaart zijn donderdag aan het begin van de avond drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. De voorste auto moest remmen voor het overige verkeer, echter werd dit te laat gezien door de bestuurders erachter. Een kleine botsing was het gevolg. Omdat een van de slachtoffers mogelijk letsel had opgelopen en op een veilige manier uit de auto gehaald moest worden werd ook de brandweer opgeroepen.

Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle inzittenden inmiddels al uit de auto waardoor er voor de brandweer niks meer te doen was. Een van de inzittenden is door het ambulancepersoneel nagekeken, en kon niet veel later de ambulance weer verlaten.

De politie heeft geholpen met de afhandeling van het ongeval, niemand raakte verder gewond.