Motorrijder knalt tegen auto aan door remmende auto bij zebrapad in Heemstede

 

Heemstede – Een motorrijder is donderdag aan het begin van de avond voor een zebrapad hard ten val gekomen. De motor reed op de Johan Wagenaarlaan achter een automobilist aan welke op een gegeven moment op de rem moest voor het zebrapad. De daarachter rijdende motorrijder merkte dit helaas te laat op en knalde vol tegen de achterkant van de auto aan.

De motorrijder kwam met een flinke klap op het asfalt terecht, maar gelukkig kon de automobilist achter de motorrijder optijd stoppen waardoor de motorrijder niet nog meer gewond raakte. Omstanders hebben direct 112 gebeld om de hulpdiensten te waarschuwen. De gewonde man is door het ambulancepersoneel aan zijn verwondingen verzorgt en op een brancard gelegd. De man is even later per ambulance naar het ziekenhuis overgebacht.

Bekenden van de man hebben de beschadigde motor meegenomen en naar huis gebracht. De auto waar de motorrijder tegen aan knalde liep een flinke deuk maar kon nadat het nummerbord met tape was vastgeplakt zijn weg vervolgen. Het overige verkeer ondervond kleine hinder van het ongeval, maar kon om de beurt via de andere rijbaan het ongeval passeren.