Persoon gewond na botsing met auto op Glipperdreef in Heemstede

 

Heemstede – Op de kruising van de Glipperdreef en de Camplaan in Heemstede is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt bij een ongeval. Twee auto’s klapte rond half drie op elkaar toen één van de auto’s geen voorrang gaf aan de ander. Een fikse botsing was het gevolg waarbij een van de bestuurders gewond raakte.

Omdat het slachtoffer op een veilige manier uit de auto gehaald moest worden werd ook de hulp van de brandweer ingeschakeld. De brandweerlieden hebben samen met de ambulancebroeders het slachtoffer op een wervelplank uit de auto gehaald. De ambulancebroeders hebben zich vervolgens verder over het slachtoffer ontfermd is later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto raakte niet gewond en kon in geschrokken toestand aanzien hoe de hulpverleners te werken gingen.

Een bergingsauto heeft de twee beschadigde auto’s later opgehaald. De lantaarnpaal welke ook bij het ongeval beschadigt raakte zal later door de gemeente hersteld worden.